Dobrodošli na stranice TBG BH d.o.o.

Firma TBG BH d.o.o. Kakanj rođena je 2001. godine kao kćerka kompanija Tvornice cementa Kakanj i članica prestižne njemačke kompanije HeidelbergCement. Osnovna djelatnost kompanije je proizvodnja betona, njegov prevoz i ugradnja na određenoj destinaciji. U svom vlasništvu trenutno ima šest poslovnih jedinica (betonara) i to PJ Sarajevo, PJ Rajlovac, PJ Zenica, PJ Lukavac, PJ Banja Luka i mobilnu jedinicu Drivuša, koje proizvode visokokvalitetne vrste transportnog betona kao i betone sa čeličnim vlaknima, te glazure i maltere. 

Novosti

Otvorena radna mjesta - Mostar
Obavijest dioničarima - isplaćena dividenda
Polugodišnji izvještaj o poslovanju emitenta
21. septembar 2018

Otvorena radna mjesta - Mostar

Mikseri.
Za potrebe širenja poslovanja i našu poslovnicu u Mostaru, TBG BH objavljuje konkurs za sljedeća radna mjesta: Rukovodilac Poslovne jedinice Mostar (1 izvršilac) Operater na upravljačkim sistemima betonare u PJ Mostar (2 izvršioca) Vozač auto miksera/ auto pumpe u PJ Mostar (3 izvršioca)
2. august 2018

Obavijest dioničarima - isplaćena dividenda

Tvornica cementa Kakanj.
  Obavještavaju se dioničari Tvornice cementa Kakanj d.d.Kakanj da je u skladu sa Odlukom Skupštine Društva, dana 31. jula 2018. godine izvršena isplata dividendi za 2017. godinu dioničarima koji su Društvu u ovoj ili u prethodnim godinama dostavili traženu dokumentaciju potrebnu za isplatu dividendi. Dividenda nije isplaćena dioničarima koji nisu dostavili dokumentaciju ili je dostavljena dokumentacija nekompletna. Ovim putem pozivamo sve dioničare kojima nije isplaćena dividenda da u što kraćem roku dostave dokumentaciju, slanjem na adresu:   Tvornica cementa Kakanj Ul. Selima ef....
1. august 2018

Polugodišnji izvještaj o poslovanju emitenta

Tvornica cementa Kakanj.
U skladu sa članom 4. Pravilnika o objavljivanju informacija i izvještavanju na tržištu vrijednosnih papira, objavljujemo polugodišnji izvještaj o poslovanju emitenta za peiod 1.1.-30.6.2018. godine.Izvještaj i OEI-PD obrazac možete preuzeti na linku.
Sarajevo City Center.

Događaji